maandag 5 februari 2024

Prachtige plaatjes

Zo, de dozen (4 stuks maar liefst) zijn onderweg naar 'switi kondre'. Ik vind het altijd weer spannend of ze aankomen dus dat wordt nog enkele weken een beetje piekeren.

Inmiddels vult het kantoor zich met 'ditjes en datjes' die ook nog meemoeten. Een reisgids voor Su in het Engels voor in het huisbibliotheekje voor de Engelstalige gasten en ook de nieuwste ANWB reisgids.  Een map met (geplastificeerde) beschrijvingen voor de huurders. Een mooie watervaste plaat met badende grietjebie voor in de badkamer, een rol behang met jungle-print en mod podge om het te sealen (ik ga drie banen op panelen plakken die in de hal komen op een goudgeschilderde muur :-)). Een sleutelkluisje. Zeep, shampoo en conditioner voor in de pompjes in de badkamer, handlotion en sanitizer voor in de pompjes bij de deur. Bodylotion voor in beide badkamers. etc. etc. 

En.. het mooste van alle spullen: de doeken voor aan de muur. 

Ze zijn inmiddels binnen en ze zijn prachtig! En inmiddels heb ik ook een vierde design mogen bestellen met een koppeltje papagaaien voor in de huiskamer. 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten